«Справжні емоції, все знімають із першого дубля». Волинянка – про участь у програмі «Жди меня»

«Справжні емоції, все знімають із першого дубля». Волинянка – про участь у програмі «Жди меня»
Анна Карась із ведучими програми «Жди меня. Україна» Анатолієм Бондаренком та Жанною Тихоновою (фото зі сторінки Анни Карась у Facebook)

Волинська журналістка, яка працює в мережі гіперлокальних ЗМІ «Район.in.ua», Анна Карась узяла участь у зйомках програми «Жди меня. Україна», яка виходить на телеканалі «Інтер».

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Район.in.ua.

Анна Карась розшукувала брата своєї бабусі Ганни Левчук Леоніда Савоша.

«Кілька разів бувала вже на зйомках різних програм. Звісно, здебільшого як журналістка. А сьогодні стала учасницею телепередачі «Жди меня» на «Інтері». З дитинства дивилася з бабусею цю передачу і навіть подумати не могла, що потраплю сюди на ефір. А бабуся все казала: «Скільки людей вони вже знайшли, навіть у різних частинах світу. От би й мого рідного брата знайшли...»

В лютому онучка бабусі Альонушка Бондарук заповнила заявку і ось через вісім місяців я на зйомках. На жаль, брат бабусі помер, але в нас є контакти рідні в Латвії», – повідомила Анна Карась.

Вона додала, що на зйомках вирують справжні емоції, все знімають з першого дубля.

«А головне – людям допомагають відбудовувати містки зі своїми рідними. У захваті від того, як усе відбувалося на кіностудії Довженка: всі привітні, уважні, а ведучі Анатолій Бондаренко та Жанна Тихонова не лише профі, а й щирі люди, які працюють по 10 годин поспіль у записі та щоразу повертаються з усмішкою і фотографуються з усіма охочими», – поділилася враженнями від зйомок Анна Карась.

Леонід Савош

Ганна Левчук (у центрі) та Леонід Савош зі своїми родинами

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Кришталеві» близнючки з Волині продають паперові квіти, щоб назбирати грошей собі на операції
Наступна новина «У нас одягаються тисячі». Луцьке підприємство шиє речі для всієї сім'ї
Останні новини
Схожі новини