Стартує «Всеукраїнська школа онлайн». Коли та де транслюватимуть уроки

Стартує «Всеукраїнська школа онлайн». Коли та де транслюватимуть уроки
Фото ілюстративне

У понеділок, 6 квітня, о 10:00, для всіх українських школярів середніх та старших класів, розпочне роботу «Всеукраїнська школа онлайн». Уроки транслюватимуть українські канали.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейбуці перша леді України Олена Зеленська.

Відеоуроки з 11 шкільних предметів записали понад 40 учителів.

Транслюватимуться вони з 10-ї години на таких українських телеканалах: 

5-й клас – «ПлюсПлюс» та «112 Україна»
6-й клас – ZOOM та NewsOne
7-й клас – ZIK та «5 канал»
8-й клас – «Індиго» та УНІАН
9-й клас – «Рада» та UA: Культура
10-й клас – UA: Перший
11-й клас – М1.

Всі уроки можна буде переглянути на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube, на медіасервісах та інтернет-платформах 1+1 video, ТСН.ua, УНІАН, а також на Megogo та oll.tv, на яких уроки «Всеукраїнської школи онлайн» будуть безкоштовно доступні навіть для незареєстрованих користувачів.

 

Уже завтра, о 10:00, для всіх українських школярів середніх та старших класів, а також для всіх охочих свої віртуальні двері відчинить «Всеукраїнська школа онлайн». ⠀ Понад 40 учителів записали для вас відеоуроки з 11 шкільних предметів та доклали всіх зусиль, щоб зробити їх цікавими та корисними. ⠀ Щоранку, о 10:00, з понеділка до п’ятниці, уроки транслюватимуть такі українські телеканали: ⠀ 5-й клас – «ПлюсПлюс» та «112 Україна» 6-й клас – ZOOM та NewsOne 7-й клас – ZIK та «5 канал» 8-й клас – «Індиго» та УНІАН 9-й клас – «Рада» та UA: Культура 10-й клас – UA: Перший 11-й клас – М1 ⠀ Всі уроки можна буде переглянути на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube, на медіасервісах та інтернет-платформах 1+1 video, ТСН.ua, УНІАН, а також на Megogo та oll.tv, на яких уроки «Всеукраїнської школи онлайн» будуть безкоштовно доступні навіть для незареєстрованих користувачів. ⠀ Шановні батьки, стежте за розкладом уроків, заохочуйте дітей до перегляду та долучайтеся самі! Діти, успіхів вам у навчанні! ⠀ Залишаємось вдома! Вчимося вдома! #вчимосьвдома

Posted by Олена Зеленська on Sunday, 5 April 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні – понад 1300 випадків зараження коронавірусом. Хворих на Волині побільшало
Наступна новина У Нью-Йорку в тигра виявили коронавірус. Вважають, що він заразився від працівника зоопарку
Останні новини
Схожі новини