Сучасність і минувшина: на Волині відбувся модний показ етно-одягу. ФОТО. ВІДЕО

Сучасність і минувшина: на Волині відбувся модний показ етно-одягу. ФОТО. ВІДЕО
фото Марії Шумік

У Володимирі-Волинському відбувся показ колекцій етно-одягу.

Моду княжої доби на фестивалі «Княжий» представили дизайнери з Володимира, Нововолинська і Луцька, – пише Район. Володимир-Волинський.

Провести такий показ в рамках фестивалю – задум засновниць ГО«Creative Studio» Анастасії Азанової та Олени Омелюх. Тим більше, що майстринь на Волині вистачає, а моделей – і поготів.

На модному дефіле гості мали змогу побачити вишукані сукні з колекції «Квітуча країна» від луцької модельєра-дизайнерки Анни Дідух. Широкий асортимент сучасного авторського вишитого вбрання під брендом «Вишиванки княжого граду» представили Мар’яна Олещук та Олена Бабійчук.

Дві колекції з етно-мотивами широкому загалу продемонстрували викладачки педколеджу ім. А. Ю. Кримського Олена Клюд і Марія Шумік. Дизайнерка з Нововолинська Ольга Купрієнко презентувала на фесті ексклюзивну колекцію одягу «Княгиня Ольга:від язичництва до сьогодення».

Використані фото Марії Шумік.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «З контрастами»: синоптик розповіла про погоду
Наступна новина Луцький фотограф «уполював» качину родину у Воротневі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини