Трамп і Тереза Мей в Давосі: «Між нашими країнами прекрасні стосунки, а все інше – брехня»

Трамп і Тереза Мей в Давосі: «Між нашими країнами прекрасні стосунки, а все інше – брехня»

Два лідери домовилися, що Трамп відвідає Великобританію наприкінці цього року.

Президент США Дональд Трамп і прем’єр-міністр Великобританії Тереза Мейзустрілися в конференц-залі Всесвітнього економічного форуму. З ними були їхні помічники, з боку Трампа – держсекретар Рекс Тіллерсон, прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, радник з нацбезпеки Герберт Макмастер та ін.

Трамп заявив, що ходять брехливі чутки, ніби між США та Великобританією існує напруга, а це не так. «У нас така ж, як і раніше, взаємна повага», –сказав Трамп.

Трамп зазначив, що у нього і Мей є взаємне почуття «симпатії один до одного».

«Ми дуже поважаємо все, що ви робите, і ми любимо вашу країну», – запевнив він.

Трамп каже, що США і Великобританія працюють над питаннями економічного розвитку, торгівлі та військових питань. «У нас дуже багато спільного, коли йдеться про військових», – сказав він.

Американський президент обіцяє «величезне» зростання торгівлі з Великобританією: він розповів про перспективи торгової угоди з Великобританією, але поки в загальних рисах, додавши, що це приведе до збільшення робочих місць.

Також за підсумками зустрічі було домовлено, що Дональд Трамп відвідає Великобританію з офіційним візитом наприкінці цього року. Прем'єр-міністр і президент попросили чиновників працювати разом над остаточним узгодженням деталей візиту Трампа до Великобританії.

Обидва лідери також обговорили Brexit, дестабілізуючу діяльність Ірану, тероризм і стурбовані тим, що робітники можуть втратити робочі місця на заводі Bombardier в Північній Ірландії через торгову суперечку з Boeing.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прозора Укрпошта зекономила 370 мільйонів гривень у 2017 році
Наступна новина У Луцьку підняли тарифи на воду
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні