«Тєло на блясі» кричало «Я завтра тебе найду!» – луцький адвокат

«Тєло на блясі» кричало «Я завтра тебе найду!» – луцький адвокат
Автовласник кричав «Я завтра тебе знайду!!!» (фото ілюстративне)

Одна з головних проблем автомобілів «на бляхах» – неможливість ідентифікувати їх власника за номером – вважає луцький адвокат Василь Нагорний.

Про прикрий випадок, коли довелося поконфліктувати з власником «бляхи», Нагорний розповів у неділю, 18 листопада

«Якщо раніше питання «бляхарів» у мене викликало співчуття, то сьогодні «тєло» на «блясі» переконувало, що то – зло. Я не про податки, а про можливість бути не ідентифікованим.

5-та ранку, залізничний вокзал. Я зустрів дітей, виїжджаю зі стоянки, включив задню. Бачу – не вписуюся, бо «бляшане тєло» стало поперек розмітки. Маневрую.

А «тєло» вже включило аварійку, вилізло у явно неадекватному стані – і кричить, що я вдарив його машину. Показує на бампері своєму якусь подряпину. Щоправда, не може знайти відповідність на моєму. Але ж це не важливо

Як тільки я сказав, що викликаю поліцію, аби оформили ДТП, як «тєло» разом з такими ж «тєлами» в салоні з криками «Я тебе завтра найду!» рушило геть на шаленій швидкості.

Шкода, що Верховна рада не ввела норму про негайну ідентифікацію власників таких авто, шляхом отримання тимчасових якихось номерів…

…Ну і таки пора заводити зброєю, бо «тєл» все більшає і «тєла» хочуть жити красиво…»

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому «Промені» відгуляли День студента. ФОТО
Наступна новина Чому луцький ведучий ніколи не позичає грошей
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні