У час війни не варто змінювати керівника держави, – Савченко про висунення Порошенка

У час війни не варто змінювати керівника держави, – Савченко про висунення Порошенка
Голова Волинської ОДА вважає, що Петро Порошенко зробив для України чимало

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко прокоментував намір Президента Петра Порошенка балотуватися на другий термін.

Про це пише ІА «Конкурент».

Нагадаємо, 29 січня Петро Порошенко оголосив про те, що братиме участь у виборах президента в 2019 році.

Очільник адміністрації зазначив, що був присутнім на форумі «Від Крут до Брюсселя», на якому гарант у вівторок, 20 січня, заявив про своє бажання (голова уточнив, що перебуває у відпустці та відвідував захід у неробочий час).

«Я вірю, що Президент переможе. Тому і погодився очолити Волинську ОДА, щоб щось зробити для держави: реально та серйозно», – сказав Савченко.

Губернатор вважає, що Петро Порошенко зробив чимало: в Україні є сильна армія, своя церква та мова. Окрім цього, він вважає, що в час війни не варто змінювати керівника держави.

«Письменник та дипломат Юрій Щербак дуже непогано сьогодні сказав: полководців на переправі чи під час військових дій не міняють», – резюмував він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька – флешмоб «Пам'ятай про Крути». ФОТО
Наступна новина У Києві під кригою знайшли тіло хлопця з Волині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні