У Ковелі вшанували загиблих під Іловайськом. ФОТО

У Ковелі вшанували загиблих під Іловайськом. ФОТО

На меморіалі Слави в Ковелі вшанували загиблих під Іловайськом ковельчан.

Серед тих, хто не повернувся додому, – Сергій Дем’яник, Олексій Тарасюк, Олександр Ярмолюк, Анатолій Шилік, Роман Данилевич, Андрій Мостика, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

На меморіал Слави, де встановлено стелу на честь загиблих учасників АТО, прийшли їх рідні, представники міської влади, військові побратими, молодь, духовенство, аби згадати та вшанувати пам'ять усіх, хто віддав своє життя за єдину, незалежну Україну, за мир на рідній землі.

Ведуча заходу Наталія Гончар наголосила: «Без сумніву, що кожен ковельчанин, який проходить повз цю стелу, з якої на нас дивляться відважні земляки, відчуває біль і неспокій, щиро співчуває рідним. Їхні втрати – непоправні, ніщо не загоїть материнські та батьківські рани».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять хлопців, яких сьогодні немає серед нас.

Заступник голови Всеукраїнської спілки «Побратими України» Юрій Хомич закликав не забувати тих, хто поліг за українську землю. Поминальну панахиду відслужив благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП протоієрей Василь Мичко із духовенством.

На завершення заходу присутні поклали квіти до підніжжя стели Героям.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Піфагорові штати», «Кольорова капустинка» та перевтілення: результати учасниць «Пігмаліон 3D»
Наступна новина Неймовірні фотосесії на Шацьких озерах
Останні новини
Схожі новини