У лучанина вилучили більше 1,5 тисячі літрів спирту. ФОТО

У лучанина вилучили більше 1,5 тисячі літрів спирту. ФОТО

У рамках операції «Акциз-2018» на Волині затримали транспортний засіб, яким здійснювали незаконне транспортування великої партії спирту.

Про це інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.  

Фіскали, отримавши інформацію про можливе транспортування спирту спільно з працівниками патрульної поліції та управління захисту економіки у Волинській області вжили невідкладних заходів реагування.

Так, на одній з вулиць міста Луцька правоохоронці зупинили та оглянули автомобіль марки ОPEL VIVARO під керуванням місцевого жителя. За результатами виявили та вилучили з незаконного обігу більше 1 500 літрів спирту, який ймовірно призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить понад 400 тис. гривень.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, вирішується питання про складання адміністративного протоколу.

На даний час встановлюється коло осіб причетних до постачання на територію області спирту, а також місця його використання на підпільних виробництвах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розповіли, як каратимуть неплатників аліментів
Наступна новина Волиняни придбали у розстрочку товарів на понад 46 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини