У Луцьк приїде відомий журналіст Остап Дроздов

У Луцьк  приїде відомий журналіст Остап Дроздов

На West Media Forum до Луцька  приїде піонер суб’єктивної журналістики,  відомий український журналіст Остап Дроздов.

Виступ журналіст заплановано на 15 грудня, – пише Район.Бізнес.

West Media Forum – це майданчик для професійного спілкування, який уже втретє організовує Бізнес-академія практичного менеджменту PMBA. Цьогоріч захід присвячений темі «Медіа-ніші: як редакціям здобувати довіру, популярність, гроші».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку відбудеться третій West Media Forum

Відкриватиме West Media Forum Остап Дроздов, ведучий телешоу на каналі «ЗІК» «Прямим текстом», а також автор двох романів. У 2015 році отримав премію «Люди Львова» за вагомий внесок у розвиток суб’єктивної авторської журналістики». У 2016 році визнаний Людиною-Брендом. Тема виступу Остапа Дроздова: «Сучасна журналістика: вдумливість vs плебеїзація».

«Я не об’єктивна людина. Все, до чого торкається людська рука, вже є суб’єктивним. Це є іншим підходом у журналістиці. Я маю право на свою власну журналістику, яка не співпадатиме з журналістикою моєї країни. Я стою на руїнах своєї професії, тому що якісна, вдумлива, розумна журналістика дискредитована», – цитує Остапа Дроздова видання Район.Луцьк.

Журналіст також обіцяє пояснити, чому масовість невпинно чахне і навіщо світ прямує у нішевість.

Зареєструватися і ознайомитися з повною програмою можна на сайті форуму.

Нагадаємо, захід відбудеться 15 грудня 2018 року у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (м.Луцьк, вул. Карбишева,1, КРЦ «Адреналін Сіті»).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому дитсадку через проблеми з опаленням мерзнуть діти
Наступна новина Бурштинокопач з Волині сяде на 5 років за хабар
Останні новини
Схожі новини