У Луцьку горіло технічне приміщення

У Луцьку горіло технічне приміщення

За минулу добу волинські рятувальники чотири рази виїздили на аварійно-рятувальні роботи, ліквідували одну пожежу та вилучили і знищили три боєприпаси часів минулої війни.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

В Луцьку в 00:19 рятувальники 25 державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька та аварійно- рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в області локалізували пожежу в технічному приміщенні двоповерхової будівлі, що на проспекті Волі. В 00:24 остаточно її ліквідували. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Ще три виїзди здійснили на аварійно-рятувальні роботи – це ліквідація гнізд шершнів у Камінь-Каширському районі та місті Луцьку, а також одне аварійне відчинення дверей.

Окрім цього, сапери ДСНС Волині вилучили та знищили три вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, виявлені напередодні громадянами під час сільськогосподарських робіт у селах Чемерин, Рудники, Омельне Луцького району.

Читайте також: На Волині знайшли повішеного чоловіка біля згорілого будинку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку не розминулися автівки
Наступна новина У школах Волині використовують електронні журнали та щоденники
Останні новини
Схожі новини