У Луцьку каратимуть сусідів, які підкидають сміття і не дбають про імідж вулиці. ФОТО

У Луцьку каратимуть  сусідів, які підкидають сміття  і не дбають про імідж вулиці. ФОТО

У Луцьку муниціипали завершили перший етап роз’яснювальної роботи з оповіщення мешканців вулиці Дубнівської та прилеглих вулиць про затверджений графік вивозу сміття та необхідності мати в приватних домоволодіннях індивідуальні контейнери для його збору. Лучанам, які проігнорують вимогу, загрожує адміністративна відповідальність.

Інспекторами було видано 173 приписи на виконання правил благоустрою міста Луцька, – повідомляють у прес-службі луцьких муніципалів.

Зазначають, що другий етап вирішення питання поводження з відходами у приватному секторі на Дубнівському масиві розпочнеться 10.03.2019 року та полягатиме у перевірці виконання виданих раніше приписів. 

«Тих, хто ігноруючи норми законодавства не встановить індивідуальні контейнери та далі підкидатиме та складуватиме своє побутове сміття під паркани сусідів буде притягнуто до адміністративної відповідальності», – йдеться у повідомленні.

«Багато власників будинків вказаного району вже виконали вимоги припису та встановили індивідуальні контейнери для збору сміття, що свідчить про те, що вони дбають про імідж вулиці, на якій проживають та власного міста в цілому», – зазначають муніципали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку готувалися відкривати відомий пам'ятник. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина У селі на Волині заявили про перехід з Московського патріархату до ПЦУ
Останні новини
Схожі новини