У Луцьку попрощалися з Михайлом Дарчичом

У Луцьку попрощалися з Михайлом Дарчичом

У Луцьку в останню путь провели захисника Михайла Дарчича, який поліг за суверенітет і цілісність України. Героя відспівали у середу, 3 серпня, у кафедральному соборі Святої Трійці. 

Про це пише Район.Луцьк.

Читайте також: За Україну загинув волинянин Олексій Мітяйкін

«Історія, як мати, має навчати нас. Ми колись вдивлялися в історію України і захоплювалися князем Святославом, гетьманом Сагайдачним, Виговським та іншими борцями, які героїчно захищали Україну від загарбників. І сучасники їхні, так само як і зараз ми, з тривогою проводжали своїх синів на війну і з болем зустрічали. І ці епохальні сторінки історії нас мали би навчити, що вже не повинно бути зла, варства, нелюдяності. А виявляється, і в ХХІ столітті воно має продовження», – зазначив у своїй проповіді священник. 

Попрощатися з загиблим солдатом прийшли рідні, друзі, керівники міста і просто небайдужі лучани. Траурною ходою труну пронесли театральним майданом міста. Перехожі ставали на коліна, віддаючи свою шану воїну. 

Михайлу Дарчичу було 49 років. Його призвали на військову службу по мобілізації 26 лютого на посаду фельдшера медичного пункту стрілецького батальйону. Сержант загинув 31 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Соледар Донецької області.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним Героя...

Читайте також: Нововолинськ попрощався з Героєм

Читайте також: На Любешівщині віддали останню шану Герою


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Троє волинян виступлять на Іграх Воїнів
Наступна новина Волинянам розкажуть, як розширити можливості волонтерських рухів
Останні новини
Схожі новини