У Луцьку проведуть конкурс вертепів

У Луцьку проведуть конкурс вертепів
Вертеп (фото: Радіо Свобода)

У Луцьку проведуть фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим», на якому оберуть найкращий вертеп. 

Захід відбудеться у Палаці культури Луцька 9 січня 2019 року, – пише прес-служба Луцької міської ради. 

Фестиваль є конкурсним. До участі у ньому запрошуються творчі колективи установ культури, навчальних закладів, громадських організацій та підприємств міста, родинні колективи.

Журі буде оцінювати конкурсні виступи колективів-учасників фестивалю у чотирьох вікових категоріях: дитячі колективи – вік учасників до 6 років; дитячі колективи – вік учасників до 18 років; колективи – вік учасників від 18 років; родинні колективи. Тривалість конкурсного виступу – до 15 хвилин.

При оцінюванні вертепів враховуватиметься: зміст текстів біблійної і світської частин вертепної вистави; наявність вертепної атрибутики (ляльки, скринька, шопка, сценічні костюми ляльок та учасників «живого вертепу»); відображення традицій відзначення релігійних свят зимового циклу; виконавська майстерність; художнє оформлення дійства.

Переможці фестивалю будуть нагороджені спеціальними відзнаками.

Анкети-заявки про участь у Фестивалі приймають до 29 грудня 2018 року за адресою: Палац культури міста Луцька, вул. Богдана Хмельницького, 1, м. Луцьк, 43025.

Телефон для довідок: 728778.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 3 грудня: попри воєнний стан, долар і євро здають позиції
Наступна новина Ковельчани зібрали голоси за створення притулку для тварин: тепер слово за мерією
Останні новини
Схожі новини