У Луцьку «швидка» ледве не збила жінку. ВІДЕО

У Луцьку «швидка» ледве не збила жінку. ВІДЕО
Фото ілюстративне

У Луцьку автомобіль бригади екстреної медичної допомоги ледве не збив жінку, яка перебігала дорогу у невстановленому місці.

Інцидент трапився 25 березня об 21:50 на вулиці Ветеранів, – повідомляють на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці.

Карета «швидкої» везла на госпіталізацію хвору в міську клінічну лікарню. Під час руху, водій змушений був різко загальмувати, оскільки під колеса санітарного транспорту, який рухався з увімкненими проблисковими маячками, «вискочила» невідома. 

«На відео видно, що пішохід перебігала дорогу у невстановленому місці (за декілька десятків метрів від освітленого пішохідного переходу), у темну пору доби, без світловідбиваючих елементів на одязі та при обмеженій видимості. Порушуючи Правила Дорожнього Руху, недобросовісні пішоходи наражають на небезпеку як власне життя, так і оточуючих, а в даному випадку ще й хворих, які потребують екстреної медичної допомоги», – йдеться у повідомленні.

 
До біди не далеко...

25 березня 2019 року об 21:50год. у м. Луцьку бригада екстреної медичної допомоги рухалась по вул. Ветеранів на госпіталізацію хворої в міську клінічну лікарню. Під час руху, водій змушений був різко загальмувати, оскільки під колеса санітарного транспорту, який рухався з увімкненими проблисковими маячками, «ВИСКОЧИЛА» невідома. На відео видно (на 30 секунді), що пішохід перебігала дорогу у невстановленому місці (за декілька десятків метрів від освітленого пішохідного переходу), у темну пору доби, без світловідбиваючих елементів на одязі та при обмеженій видимості. Порушуючи Правила Дорожнього Руху, недобросовісні пішоходи наражають на небезпеку як власне життя, так і оточуючих, а в даному випадку ще й хворих, які потребують екстреної медичної допомоги!

Posted by Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф on Tuesday, 26 March 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скликають сесію Волинської облради
Наступна новина Відома режисерка з Луцька стала мамою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини