У Луцьку судили злочинця, який крав у людей гаманці

У Луцьку судили злочинця, який крав у людей гаманці

У Луцьку судили чоловіка, який крав у потерпілих гаманці в місцях великого скупчення людей. За низку вчинених крадіжок волинянина посадили на п’ять років та шість місяців.

Вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд, пишуть Волинські новини

На лаві підсудних опинився раніше неодноразово судимий уродженець села Карпилівка Луцького району Іван Ч. З матеріалів справи відомо про п’ять вчинених ним крадіжок з 29 вересня по 29 жовтня минулого року. Волинянин крав у людей гаманці на автостанції №1, поблизу ТЦ «Караван» та на зупинці біля «Там-Таму».

Окрім того, Іван Ч. кілька разів розраховувався банківською карткою одного з потерпілих. Загальна сума збитків – 37 тисяч 677 гривень. Крадій визнав свою вину по усіх епізодах. Збитки потерпілим він не відшкодував.

Врахувавши обставини справи, суд призначив Івану Ч. покарання у виді п’ять років та трьох місяців позбавлення волі, приєднавши три місяці невідбутого покарання за іншим вироком.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині бандити напали на військовослужбовця ЗСУ
Наступна новина «Хочу повернутися до життя»: історія воїна з Луцька, який відновлюється після поранення
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні