У Луцьку взялися за центральний парк: розчищають хащі та облаштують нову алею. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку взялися за центральний парк: розчищають хащі та облаштують нову алею. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки  активно працює мульчер, який розчищає хащі та самосів, завершується ремонт сходів, що ведуть від центральної алеї на пляж. 

Також планують облаштувати нову алейку, – повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Наш чудовий парк готується до нового сезону, в якому лучан чекає чимало нових покращень, приємних сюрпризів та несподіванок», – йдеться у повідомленні.

«На даний момент в парку, завершується ремонт сходів від парку до причалу і облаштування самого причалу, оновлюється Луцька венеція, майстри усувають дрібні недоліки у вкладанні бруківки на доріжках, продовжується алея кованих ліхтарів, а незабаром будемо розпочинати облаштування нової алейки та капремонт алеї вздовж дамби», – написав посадовець.

Довідково:
Мульчер – це обладнання, призначене для валки і поверхневого подрібнення дерев, пнів та чагарникової рослинності. Саме слово «мульчер» утворено від слова «мульча» - подрібненого матеріалу (трісок, листя тощо)
 

 

Posted by Ihor Polishchuk on Friday, 5 April 2019


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Порошенка закликають Зеленського здати волосся на аналіз. Наркотики можна виявити протягом 90 днів
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 8 квітня
Останні новини
Схожі новини