У «Луцькводоканалі» розповіли про головні проблеми і причину збитків підприємства

У «Луцькводоканалі» розповіли про головні проблеми і причину збитків підприємства

У КП «Луцькводоканал» назвали основні проблеми, із якими стикається підприємство. Зокрема, розповіли про  аварійні мережі, застарілий транспорт і борги перед «Волиньобленерго» за спожиту електроенергію.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації 23 листопада, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Виконувач обов’язків директора КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк повідомив, що зараз постачання води лучанам здійснюється із 52 артезіанських свердловин. Він повідомив, що за дев’ять місяців підприємство отримало 85 мільйонів гривень доходів, левова частка з яких – за надання основних послуг із водопостачання населенню.

В. о. директора повідомив, що підприємство має низку проблем. Це, зокрема, застарілі, ветхі мережі, що призводить до поривів, а також задовільний стан транспортного парку «Луцькводоканалу».

«Основна причина наших збитків – це вартість електроенергії. Цей рік був для нас критичним, оскільки тарифи на електроенергію нам затвердили лише 25 січня. Також не було враховано в тарифах за воду те, що собівартість електроенергії зросла на 18 %», – сказав Віктор Гуменюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани нарешті дочекались першого снігу. ФОТО
Наступна новина На Волині депутати закликають митрополита МП долучитися до створення єдиної помісної церкви. ФОТО
Останні новини
Схожі новини