У селищі на Волині вшанували памʼять Героя. ФОТО

У селищі на Волині вшанували памʼять Героя. ФОТО

Рік тому, 29 вересня 2023 року, захищаючи Україну від ворога з росії, загинув військовослужбовець із селища Шацьк Валерій Зубчик.

Спогади про захисника опублікували на фей бук-сторінці громади.

Валерій добровольцем пішов боронити нашу державу від російських окупантів у січні 2023 року. Мав звання сержанта, був командиром стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А 7064 100 окремої бригади 55 батальйону.

Воїн до останнього свого подиху мужньо боронив рідну землю від ворога і як командир горою стояв за своїх побратимів. Свій останній бій Валерій Зубчик прийняв на Луганщині.

Сьогодні до могили Героя прийшли його рідні, друзі, односельці, представники влади та духовенства. Після освячення священником пам’ятника присутні вознесли спільну молитву за упокій душі полеглого та поклали до могили квіти.

Людмила Єрофєєва, заступниця Шацького селищного голови, підтримала рідних теплим словом, зазначивши, що подвиг Валерія в ім’я України та її свободи житиме вічно у пам'яті нинішнього та майбутніх поколінь. 

Вічна слава Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міноборони назвало найпопулярніші професії у центрах рекрутингу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні