У центрі Павлівки відкрили туристичну родзинку

У центрі Павлівки відкрили туристичну родзинку

Туристичну родзинку в центрі Павлівської об’єднаної громади відкрили 28 липня за участю народного депутата Ігоря Гузя. Саме за його ініціативи відтепер всі охочі можуть милуватися та сфотографуватися біля інсталяції «Я ♥ Павлівку». Встановлення конструкції відбулося за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Парламентар під час урочистостей з нагоди дня громади вручив Грамоту Верховної Ради України заступнику голови Іваничівської районної організації ветеранів АТО Волинської області Сергію Фітю, а також - подяки активним мешканцям громади.

"Для мене особисто, з 12-ти ОТГ виборчого округу, Павлівська громада - найбільш рідна. Можливо тому, що Андрій Сапожник два роки працював моїм помічником і ми підтримували його на посаду голови громади. Цього року в нас з Андрієм Сапожником є багато класних проектів, наприклад, дитячий садок в Топилищах і багато інших, які ми зможемо спільно реалізувати саме для вас.Бажаю всім оптимізму та віри", - звернувся нардеп до місцевих жителів.

Разом із ним на святі побували його помічники – Андрій Бокоч, Тетяна Азаркевич, Ігор П’ятоха, Оксана Киричук та представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Сергій Недбайло.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відверті купальники та повний релакс: біля басейну Gosti відбулась грандіозна дівчача вечірка. ФОТО
Наступна новина Світязькі замальовки: лучанин показав перлинку Полісся. ФОТО
Останні новини
Схожі новини