У волинській лікарні збільшать кількість ліжок для хворих на COVID-19

У волинській лікарні збільшать кількість ліжок для хворих на COVID-19
Фото ілюстративне

У КП “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” зросла кількість  випадків госпіталізації хворих з підозрою на коронавірус, тому місто збільшуватиме кількість ліжкомісць.

Про це заявив міський голова Петро Саганюк під час оперативної наради 20 жовтня, – йдеться на сайті міськради.

“Ми повинні більш жорстко контролювати дотримання протиепідемічних вимог мешканцями міста. У нашій лікарні вже немає місця, за останню добу поклали 13 осіб. Доведеться збільшувати кількість ліжкомісць”, – відзначив він.

В.о. начальника відділу з питань охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради Олена Ткачук повідомила, що в територіальному медичному об’єднанні на сьогодні 49 осіб перебувають на лікуванні в стаціонарі, із них діагноз підтверджено в 26 осіб, 19 – з підозрою (в тому числі 3 дітей), 4 з негативними результатами.

“В нашу лікарню госпіталізують не лише мешканців Володимира-Волинського, а й інших районів. Якщо ми не будемо себе берегти, ніхто нам не допоможе. Маємо строго дотримуватимся потиепідемічних вимог. Давайте поважати один одного, дбати про своє здоров’я і здоров’я оточуючих”, – зауважив Петро Саганюк. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський каже, що сам хоче знати, де обіцяні ним посадки
Наступна новина Луцьк включили до маршрутів найбільшої в Європі автобусної мережі FlixBus
Останні новини
Схожі новини