У Волинській області постачальники комунальних послуг залишали собі невикористані субсидії

У Волинській області постачальники комунальних послуг залишали собі невикористані субсидії

В управліннях соцзахисту населення Луцької та Рожищенської РДА, ревізори виявили порушення, що призвели до втрати понад 4,6 млн гривень. Про це повідомляє Держаудитслужба.

Зокрема, постачальники послуг не повернули в бюджет невикористані субсидії з відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання для індивідуального опалення за опалювальний період 2015-2016 років, водопостачання і водовідведення.

В управлінні соцзахисту Луцької РДА сума цього порушення склала понад 4,4 млн гривень, а в управлінні Рожищенської РДА - 125 тис. гривень.

Крім того, чиновники видавали субсидії жителям, які надали недостовірні дані про склад сім'ї, приховали доходи або не повідомили управління соціального захисту про придбання нерухомого майна або транспортних засобів.

В результаті управління соцзахисту населення Луцької РДА незаконно виплатило субсидій на суму понад 215 тис. гривень, а управління соцзахисту населення Рожищенської РДА - понад 193 тис. гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині водій на «євробляхах» зніс електроопору на Великдень
Наступна новина Луцький активіст Михайло Шелеп став багатодітним батьком
Останні новини
Схожі новини