У волинського нардепа - 100% відвідуваності парламенту

У волинського нардепа - 100% відвідуваності парламенту

Громадянська мережа ОПОРА вкотре підбила підсумки діяльності народних депутатів, які представляють Волинську область у Верховній Раді.

До слова, восьма сесія тривала з лютого до липня цього року.

Загалом, аналітики дослідили, як 5 волинських парламентарів відвідували пленарні засідання, брали участь у голосуваннях, готували законопроекти, а також, як часто вони виступали у парламенті із запитами та зверненнями.

За даними письмової та електронної реєстрацій, Ігор Гузь , який представляє виборчий округ №19, відвідав усі 100% засідань, і у 91% випадків був присутній під час голосувань. Щодо законотворчої діяльності, нардеп став співавтором 11 законопроектів та долучився до підготовки двох проектів постанов. Також підготував 29 запитів до представників уряду та керівників міністерств та відомств.

Ігор Гузь один раз виступав з місця і чотири рази - з трибуни, окрім цього мав низку брифінгів у кулуарах Верховної Ради щодо актуальних проблем волинян.

Прес-служба народного депутата України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шахраї взяли на ім'я лучанина два кредити. ВІДЕО
Наступна новина Про що Володимир Бондар говорив під час зустрічі з лісівниками Буковини
Останні новини
Схожі новини