У Володимирі невідомий цукерками виманював дітей із магазину

У Володимирі невідомий цукерками виманював дітей із магазину
джерело фото: http://bug.org.ua/

У Володимирі-Волинському незнайома підозріла особа цукерками спробувала заманити до себе дітей.

Трапилося це неподалік від магазину «Декор посуд» у Володимирі-Волинському близько 11-ої години 17-го серпня, – пише БУГ.

«На вході до магазину стояв чоловік. Всередині було троє малих хлопчиків, які вибирали подарунок для тата. Продавець сказала, що цей чоловік вичікує, поки хлопці вийдуть. Потім він зайшов усередину і почав приколупуватися до продавця. Пропонував хлопцям вийти з ним на вулицю, пропонував цукерки. Продавець не змогла його вигнати, тому викликала охорону», – розповіла очевидиця інциденту.

Також цього дня застереження для батьків написала на своїй сторінці у Facebook користувач Ірина Коцура, мешканка Любомльського району.

«Жителі нашого району, мами, бабусі, тати. Вчора в Головні мало не викрали дітей. Батьки вчасно помітити і відлякали їх. Діти вже майже в машині були! Їздять по районі чоловік з жінкою на машині з польською реєстрацією. Не пускайте дітей самих на двір гуляти,забирайте самі з шкіл та садочків! Це вже не перші випадки по області. Будьте відповідальними, бережімо наших діток», – написала вона.

Нагадаємо, раніше схоже випадок трапився на центральному майдані Турійська.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, у які дні не працюватимуть ринки у Луцьку
Наступна новина Український гурт, який застряг у черзі на «Ягодині», влаштував імпровізований концерт. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини