У Запоріжжі чоловік помилився адресою і побився з «коханцем» дружини

У Запоріжжі чоловік помилився адресою і побився з «коханцем» дружини

В Запоріжжі чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння переплутав власну адресу із чужою, та незаконно проник, ще й побив власника.

На лінію 102 надійшло звернення про незаконне проникнення до чужого житла, невідомою особою, повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області.

Прибувши за вказаною адресою патрульні виявили заявника із явними тілесними ушкодженнями. 

Поспілкувавшись із ним інспектори з'ясували, що господар почувши як невідомий вибиває йому двері, вийшов на власне подвір’я, після чого невідомий накинувся на нього із кулаками та почав бити. Провівши бесіду із дебоширом, наступний пояснив патрульним, що він відпочивав у ресторані, потім замовив таксі, вказав домашню адресу та поїхав додому. 

Приїхавши до себе додому, як здавалося чоловіку, двері відчинив незнайомець. Цю ситуацію нетверезий чоловік розцінив, як зраду дружини, а незнайомця сприйняв за коханця, тому і почав його бити. А як пізніше виявилось чоловік таксисту назвав не ту адресу.

Тож за свої кримінальні діяння чоловік буде відповідати перед законом.

Потерпілого для написання заяви та порушника патрульні доставили до Дніпровського відділку поліції для подальшої кваліфікації даної події.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інтернет-шахрай ошукав довірливого волинянина
Наступна новина Нововолинський гурт зняв жартівливий кліп на хіт Coolio «Gangsta’s Paradise». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини