Українцю загрожує 10 років польської в'язниці за злочин 2013-го року

Українцю загрожує 10 років польської в'язниці за злочин 2013-го року
Фото ілюстративне

Співробітники Центрального антикорупційного бюро Польщі (CBA) у співпраці з Прикордонною службою затримали громадянина України, який у 2013 році заплатив хабар митникові – повідомила Українська служба Польського радіо.

Підозрюваного, затримали в пункті пропуску Корчова, доставили до прокуратури, де йому і було пред’явлено звинувачення. Громадянина України тимчасово заарештували на три місяці. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Це ще одна фігурант справи, пов’язаної з підозрою у вимаганні неправомірного відшкодування ПДВ на підставі документів із митного оформлення. Наразі за цією справою обвинувачено 37 осіб.

Справа стосується 2013-2014 років, коли були подані неправдиві показники в документах TAX FREE. Йшлося про відшкодування ПДВ для подорожуючих, особами, які ведуть бізнес по всій країні. У документах зазначалося, що товар продавався за межами Європейського Союзу, що мало зменшити розмір податку.

Читайте також:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Число заражень коронавірусом на Волині теж зростає
Наступна новина «Підприємець – це стан душі»: у Луцьку відбулася зустріч молоді з Андрієм Разумовським
Останні новини
Схожі новини