В аварії на Волині загинули два хлопці. ОНОВЛЕНО

В аварії на Волині загинули два хлопці. ОНОВЛЕНО

У Любешівському районі сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. На трасі «Любешів-Велика Глуша» зіткнулися мікроавтобус та мотоцикл.

Це сталося вночі 7 жовтня, –  повідомили очевидці аварії.

З їх слів, транспортні засоби зіштовхнулися «лоб в лоб» між селами Цир та Бихів. 

За кермом мотоцикла був 16-річний хлопець Андрій Хвесик. Він та його 18-річний пасажир Юрій Павлік загинули на місці. Обидва – жителі села Лахвичі цього ж району. Особу одного із загиблих встановили відразу, оскільки з ним був паспорт. Іншого згодом впізнали родичі.

Водія та пасажира мікроавтобуса госпіталізували. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Головного управління національної поліції у Волинській області.

Як повідомили у поліції, автопригода трапилася близько першої години ночі. За кермом автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» перебував 33-річний житель Любешівського району. Водій допустив лобове зіткнення із мотоциклом «SkyBike».

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ківерцях обрали нового керівника районного осередку «Солідарності»
Наступна новина У рожищенській школі оригінально привітали вчителів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини