У Луцьку боротимуться з неприємним запахом, шляхом маркування асенізаційних машин

У Луцьку боротимуться з неприємним запахом, шляхом маркування асенізаційних машин

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад нагадав лучанам, що асенізаційні машини, які здійснюють несанкціоновані зливи нечистот у каналізаційні мережі Луцька, а також у водойми чи на поля, теж призводять до виникнення неприємних запахів у місті.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Щоб відрізняти порушників, у Луцьку започаткували маркування асенізаційних машин, які мають відповідні дозволи і здійснюють скиди у спеціально відведеній точці по вул. Мамсурова, не завдаючи шкоди екології.

«Кожній «легальній» машині, яких у місті налічується близько сорока, буде присвоєно індивідуальний номер, нанесений на корпус із обох сторін. До 20 липня буде нанесене маркування на всі машини й усі їх стане легко розрізнити», – стверджує посадовець. 

Завдяки номерам, які будуть відсутні на асенізаційних машинах зі шлангами, працівники Муніципальної варти зможуть легко відрізнити дозволені асенізатори й затримувати порушників.

«Нумерація дасть можливість відстежувати й контролювати цей процес. Навіть пересічні лучани, при появі асенізаторів без маркування, можуть повідомляти про ці випадки у міську раду на гарячу лінію «15-80», – впевнений Григорій Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькрада пообіцяла покращити якість послуг маршруток
Наступна новина На Волині виявили рідкісних птахів - чорних лелек
Останні новини
Схожі новини