Винуватець смертельної аварії під Луцьком сам здався поліції. ФОТО

Винуватець смертельної аварії під Луцьком сам здався поліції. ФОТО
Машина збила дівчину на безлюдній темній дорозі. (фото ілюстративне)

Винуватець смертельної аварії, яка сталася уночі 1 січня у селі Тарасове під Луцьком, спочатку втік, а потім сам повернувся на місце події, заявивши про скоєне.

Про це стало відомо «Першому» з неофіційних джерел.

Нагадаємо, в аварії загинула 19-річна жителька Луцька. За кермом авто був 18-річний юнак. У поліції кажуть – тверезий.  

Встигла помітити колір авто

Як стало відомо, дівчина з подругою ішла дорогою, яка веде до корпусу обласної лікарні в селі Боголюби. Помітили автомобіль, розійшлися на краї дороги. Але машина все ж збила дівчину – і помчала далі.

Подруга помітила колір авто. Почала шукати подругу, не могла її знайти – село, ніч. Зупинила машину, яка проїжджала поряд. Люди допомогли знайти тіло подруги - воно відлетіло з дороги. Викликали медиків і поліцію.

Згодом на місце події з’явився чоловік, який заявив, що це він був за кермом машини. А машина, мовляв, застряглу в багнюці у полі.

З’ясувалося, що два місяці тому у дівчини, яка загинула, помер тато. Про це розповіла її мама, яка приїхала на місце пригоди.

Першими приїхали луцькі патрульні

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Волині, першими на місце події прибули луцькі патрульні – попри те, що пригода сталася не у межах території їх обслуговування.

«Ще до прибуття слідчо-оперативної групи луцькі патрульні встановили особу потерпілої, опитали свідків, огородили місце події, знайшли координати родичів, оглянули райони поблизу. Автомобіль з місця події зник, втім через годину знайшли його в болоті без номерів і з явними пошкодженнями. Усю інформацію передали слідчо-оперативній групі поліції Луцького району, яка далі працювала на місці події» - повідомили у прес-службі волинських патрульних.

Авто, яким 1 січня збили дівчину у Тарасовому 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Священик пояснив, чому церкви Волині так повільно виходять з УПЦ МП
Наступна новина Рубікон перейдено, або Чи зможе Зеленський стати реальним політиком?
Останні новини
Схожі новини