Волинські онлайн-медіа неправильно маркують політичну рекламу, - ОПОРА

Волинські онлайн-медіа неправильно маркують політичну рекламу, - ОПОРА

У січні 2019-го у волинських онлайн-медіа виявили 21 публікацію із неправильним маркуванням політичної реклами. Йдеться про те, що публікації позначають «зірочкою» чи тегом, а не чітким написом «політична реклама».

Про це розповіла під час прес-конференції 31 січня координаторка громадянської мережі ОПОРА Катерина Шарпата.

За її словами, йдеться про 15 публікацій про Валентина Наливайченка та 6 про Анатолія Гриценка. Ще одну публікацію із порушеннями виявили у газеті. Стаття присвячена Анатолію Гриценку.

Загалом за січень 2019 року у волинських медіа найактивніше писали позитивні матеріали про кандидатів в президенти Анатолія Гриценка, Валентина Наливайченка, Юлію Тимошенко та Петра Порошенка.

Зокрема, з 1 до 27 січня ОПОРА виявила у волинських онлайн-медіа 58 позитивних публікацій про Анатолія Гриценка, 17 - про Валентина Наливайченка, 3 - про Юлію Тимошенко, Руслана Кошулинського та Андрія Садового, 1 - про Олега Ляшка.

У друкованих виданнях були 19 позитивних матеріалів про Петра Порошенка, 15 - про Юлії Тимошенко, 6 - про Олега Ляшка, 3 - про Олександра Шевченка, 2 - про Анатолія Гриценка, 1 - про Валентина Наливайченка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це кримінальне правопорушення», – ОПОРА про псевдосоцопитування на Волині
Наступна новина На Волині знайшли нелегальну заправку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини