Волинську ОДА пікетували через дороги. ВІДЕО

Волинську ОДА пікетували через дороги. ВІДЕО

Дорога на відрізку Цумань - Карпилівка - далека від ідеалу. Щодень по цьому, за словами мешканців, болоту проїжджають сотні автівок, а ходити там пішки кажуть, взагалі не варто, бо взуття після цього  не відновиш.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Sfera-TV.

Ремонтували цю дорогу ще більше десятка років тому, та  за цей час її просто не стало. Люди кажуть, що відповіді не почули ні в сільській, ні в районній раді. До слова, ще у 2016-му питання розглядалось обласною радою, але чиновники відбулись відпискою, мовляв не було пропозицій від Цуманської селищної ради щодо співфінансування.

Таким чином, 2017-й рік прогавили. А от у цьому взялися за розум, на ділянку дороги Карпилівка-Башлики-Ромашківка з місцевого бюджету виділили 50 тисяч гривень, державний додав мільйон триста. Зараз же, терпець увірвався і шукати розв’язку проблеми мешканці вирішили  у стінах Волинської облдержадміністрації. 

Більше дивіться у сюжеті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тимчук розповів про «абсолютний неадекват» Савченко задовго до її депутатства
Наступна новина Контролюйте не емоції, а реакцію на них: поради психотерапевта
Останні новини
Схожі новини