Волиняни успішно виступили на змаганнях в Польщі

Волиняни успішно виступили на змаганнях в Польщі
джерело фото: http://sport.voladm.gov.ua

Волинські спортсмени показали гарні результати на змаганнях з веслування на байдарках і каное у Польщі. 

Змагання з веслування на байдарках і каное «ОЛІМПІЙСЬКІ НАДІЇ-2018» відбулися в польському місті Познань, – пише ВолиньSport.

Понад 700 учасників із 36 країн світу виявили бажання помірятися своєю спортивною підготовкою та майстерністю. Волинь у складі збірної команди України представляли шість ковельських каноїстів.

Найкращий результат в команді показав Павло Борсук, який виборов золото та бронзу в індивідуальних гонках стартів світового рівня. Золото він здобув в каное-одиночці на дистанції 200 метрів, а бронзу – на 1000 м.

Близькою до перемоги була ковельська каное-четвірка в складі Павла Борсука, Влада Гочачка, Андрія Гузя та Сергія Яковлєва, які в запеклій боротьбі на 500 метровій дистанції вибороли ІV місце. 

Андрій Гузь в дуеті з Павлом Борсуком намагалися вибороти 3 місце, але на долю секунди поступилися бронзовим призерам та фінішували четвертими.

Василина Калитюк в каное-одиночці на дистанції 500 метрів фінішувала сьомою, а в каное-двійці з напарницею з Черкас на дистанції 200 м. показали шостий світовий результат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чергова сесія Волиньради: яких рішень очікувати громаді? ВІДЕО
Наступна новина Землю в центрі Луцька хочуть продати для кафе
Останні новини
Схожі новини