Волинянин підробив документи, щоб продовжити дозвіл на зброю

Волинянин підробив документи, щоб продовжити дозвіл на зброю

52-річний мешканець Ківерцівського району Волинської області звернувся у відділення поліції, щоб продовжити дозвіл на володіння зброєю.

Правоохоронці встановили, що чоловік надав завідомо неправдиву інформацію про стан здоров'я, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Слідчі кваліфікували такі дії за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Правопорушення викрили дільничні офіцери поліції. Правоохоронці з'ясували, що волинянин з метою продовження дозволу на зберігання та носіння зброї надав до сектору дозвільної служби Ківерцівського відділу поліції медичну довідку із завідомо неправдивою інформацією про стан здоров’я.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Санкція статті передбачає, зокрема, обмеження волі на строк до двох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни аліменти сплачують вчасно. ВІДЕО
Наступна новина На Волині водій збив пішохода і заховав труп. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини