Як волинські нацгвардійці відпрацьовують навички з інженерної підготовки. ВІДЕО

Як волинські нацгвардійці відпрацьовують навички з інженерної підготовки. ВІДЕО

Якісна військова підготовка військовослужбовців Національної гвардії України передбачає вивчення цілого ряду спеціальних навичок і вмінь, котрі спрямовані на збереження життя і здоров’я гвардійців, а одночасно ефективне виконання бойових завдань. Під час такої підготовки гвардійці відпрацьовують навички з тактичної медицини, вогневої, тактичної, а також інженерної підготовки.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці волинських гвардійців. 

Вміння проводити інженерні роботи, зокрема копання окопів та будівництво бліндажів — є життєво необхідними в умовах ведення сучасних бойових дій, адже укриття можуть стати вирішальними для збереження життя особового складу.

Бійці Національної гвардії відпрацьовують завдання з конструювання окопів різної глибини та форми, які забезпечують захист від стрілецької зброї та артилерійських обстрілів. Поряд із цим тривають роботи над облаштуванням бліндажів, які здатні витримати удари артилерії.

Укріплені позиції є основою захисту на передовій. У польових умовах під час бойових дій, швидкість і якість облаштування окопів та бліндажів стають вирішальними факторами для збереження життя особового складу та успішного виконання бойових завдань. Окопи мають бути глибокими та надійними, а бліндажі — добре замаскованими, щоб їх не можна було виявити з повітря. Для цього використовуються природні матеріали та маскувальні сітки.

Інженерна підготовка, є частиною загального навчального процесу гвардійців, спрямованого на підвищення їхньої готовності до виконання завдань у складних бойових умовах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не буде так, що в один день всі кинуть зброю і все закінчиться, – прикордонник з Луцька
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні