Є робота! ТОП вакансій у Волинському прикордонному загоні

Є робота! ТОП вакансій у Волинському прикордонному загоні

Волинський прикордонний загін шукає кандидатів на заміщення вакантних посад інспекторів прикордонної служби в підрозділи Волинського загону, які охороняють кордон з Польщею та білоруссю.

Про це написала пресслужба загону.

Шукають фахівців інформаційно-телекомунікаційних систем, кухарів, лікарів за спеціальністю: хірурга, терапевта, травматолога та лікаря загальної практики – сімейної медицини.

Громадяни можуть приєднатися до охоронців кордону, уклавши контракт на проходження військової служби, або ж – по мобілізації.

Крім того, є вакансії на цивільні посади по трудовому договору – фельдшер, водії автотранспортних засобів (категорії В, С, Е, Е1).

Чекаємо Вас за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6. Додаткову інформацію з питань проходження військової служби можна отримати за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00), – йдеться в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ветеран з Луцька у пам'ять про друга здолав забіг на кріслі колісному
Наступна новина Агент Путіна в Україні. Молодик спалив машини ЗСУ та Червоного Хреста
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні