Юрія Яцюка провели в останню путь. ВІДЕО

Юрія Яцюка провели в останню путь. ВІДЕО
Волиняни попрощалися із Юрієм Яцюком (скріншот із відео)

Волиняни сьогодні попрощалися із заслуженим журналістом України Юрієм Яцюком, який загинув у ДТП.

Про це – у сюжеті Сусільного Волині

Нагадаємо, Юрій Яцюк загинув 8 березня у дорожньо-транспортній пригоді о 19:18 у селі Струмівка. Того дня він разом зі знайомою повертався з поховання і поминок журналіста Романа Флішаровського.

Кілька сотень людей зібралися 10 березня біля Свято-Троїцького кафедрального собору, аби провести в останню путь волинського журналіста.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Не стало добряка-журналіста»: що пишуть про Юрія Яцюка у соцмережах

«Це частина мого життя. Він дуже позитивний. Для мене він лишиться таким, яким я його знаю. Він добрий, він правильний», – каже колега, товариш Юрія Яцюка В’ячеслав Бєлов.

«У середу минулого тижня він готувався до ювілею 2-ї школи. Ми зустрічаємося, він каже: «Допоможи мені кадри знайти». Каже, ти там Констанкевич Ірину Мирославівну знімала. Як завжди, у бежевому светрі, підходить – це була його традиція що на Волинському телебаченні, що на «Аверсі» – він ніколи не пропускав, щоб не побажати доброго дня. Завжди обійме, підійде, поцілує руку. Я казала: «Юрій Антонович, без вас день не починається. Було щось таке… як батько, як наставник», – розповіла журналістка Ірина Кудря.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Кожен хотів, щоб про нього розказав Юрій Яцюк»: Слово колеги і друга

«Такий головний ватажок у всіх напрямках соціального життя на Волині. Не тільки спорту, культури. Юра давав багато інтерв’ю і про сільське господарство, і культуру. По всьому він знав, що робиться на Волині, бо жив життям волинського народу. Я з ним багато спілкувався, ми співпрацювали. Він взяв у мене більш як 50, може, 100 інтерв’ю різних за багато років», – згадує голова Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний.

«Пішов від нас такий талановитий, працьовитий, я б сказав, невтомний журналіст. Він за фахом не був журналістом, але десь від мами, від Бога у нього та професія», – каже колега, заслужений журналіст України Святослав Пирожко.

 
Волиняни сьогодні попрощалися із заслуженим журналістом України Юрієм Яцюком

Волиняни сьогодні попрощалися із заслуженим журналістом України Юрієм Яцюком. Нагадаємо: наш колега загинув 8 березня у дорожньо- транспортній пригоді о 19 годині 18 хвилині на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне». Того дня поблизу села Струмівка він разом зі знайомою повертався з поховання і поминок журналіста Романа Флішаровського. Про це розповіла дружина покійного Ольга. Кілька сотень людей зібралися сьогодні біля Свято-Троїцького кафедрального собору, аби провести в останню путь волинського журналіста. Деталі — у відео.

Posted by UA: Волинь on Sunday, 10 March 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Парафіяни першого на Любешівщині села спробували перейти в ПЦУ. ФОТО
Наступна новина Порошенко відзначив волинянку почесним званням
Останні новини
Схожі новини