З іграми, танцями та подарунками: у Луцькому зоопарку влаштували веселе свято. ФОТО

З іграми, танцями та подарунками: у Луцькому зоопарку влаштували веселе свято. ФОТО
Святкова арка. Фото - Олександр Дурманенко

Недільного дня 16 грудня у Луцькому зоопарку влаштували свято Миколая. 

При вході до звіринцю гостей зустрічали янголики, які запрошували до резиденції святого Миколая. Захопленню дітей і дорослих не було меж, коли там їх закликали до танцю герої казок та сніговички, – йдеться на сторінках газети Волинь

Після руханок, ігор і хороводу дітки почали кликати Чудотворця. Усі гості свята відвідали його садибу, розказували вірші та отримали подарунки.

Зігрівалися не лише іграми й танцями – усі частувалися смачнющим чаєм і кулішем, звареним у казані на справжньому вогнищі.    

Директор зоопарку Людмила Денисенко розповідає, що це свято для них особливе. Воно, по-перше, організовується вже 4 роки поспіль. А, по-друге, святий Миколай вважається покровителем усіх працівників і мешканців зоопарку. А тому вдвічі приємно, що до них він приходить чи не найпершим. 

Традиційно захід готували своїми силами – і куліш спільно варили, і чай, і подарунки готували. Особливістю цьогорічного заходу є участь в ньому «сонячних діток» із ГО «Даун-синдром». Словами неможливо описати їх радість та щасливі усмішки, коли святий Миколай вручав їм подарунки.

Пані Людмила поділилася планами. Серед найближчих – гарно і цікаво провести різдвяні свята і можливо встановити незвичайну шопку. А ще вигадують нове весняне дійство, яке буде цікаве і дорослим і дітям.

То ж слідкуйте за анонсами майбутніх подій та й просто приходьте в гості до звірят – сумно не буде!

Читати також: Як «сонячні діти» святкували Новий рік у «волинській Швейцарії». ФОТО. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 17 грудня
Наступна новина Унікальні панорами найстарішого селища Волині понад півстоліття тому. РЕТРОФОТО
Останні новини
Схожі новини