За місяць волинські підприємці провели розрахункових операцій на 4,2 мільярда гривень

За місяць волинські підприємці провели  розрахункових операцій на 4,2 мільярда гривень

У листопаді цього року на Волині здійснили  розрахункових операцій на  4,2 мільярда гривень.

Виторги листопада 2017 року – 3,5 мільярда гривень, – інформує сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

Волинські фіскали констатують, що  ріст виторгів у торгівельній мережі області пов’язаний не лише зі збільшенням кількості реєстраторів розрахункових операцій,  а й з більш відповідальним ставленням підприємців до обліку та звітування перед контролюючим органами.

Як зазначають в ГУ ДФС у Волинській області, в межах компетенції фахівці підрозділів фактичних перевірок забезпечують якісний моніторинг та контроль за дотриманням касової дисципліни усіма суб’єктами господарювання, які відповідно до вимог закону зобов’язані застосовувати касову техніку при проведенні розрахункових операцій.

Зокрема, протягом січня-жовтня 2018 року фахівці відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту провели 483 фактичні перевірки та взяли участь у проведенні 60 планових документальних перевірках.

За матеріалами фактичних перевірок до порушників застосовано майже 5,4 мільйона гривень фінансових санкцій. Понад 3 мільйони гривень, що майже вдвічі більше проти аналогічного періоду торік, вже сплачено до бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На одній із вулиць Луцька тимчасово перекрили рух транспорту
Наступна новина Селище на Волині на два дні залишать без газу
Останні новини
Схожі новини