За рік лісова промисловість принесла Волині чверть мільярда

За рік лісова промисловість принесла Волині чверть мільярда

У 2017 році підприємства лісової промисловості Волинської області сплатили до бюджетів усіх рівнів 248,6 мільйона гривень, що відповідає показнику 2016 року.

Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства передає ВолиньPost.

Зокрема із цієї суми до зведеного бюджету надійшло 182,6 мільйона гривень, 66 мільйонів гривень становить сплата єдиного соціального внеску.

Крім постійної підтримки, що реалізовується у співпраці з волонтерами, лісівники Волині направили на потреби захисників нашої держави 4,7 мільйона гривень у вигляді військового збору.

30% лісова галузь області спрямувала на розвиток місцевих громад, а це загалом – 54,5 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб. Цей показник свідчить про зростання рівня заробітної плати.

Сплата податку на додану вартість за 2017 рік становить 36,7 мільйона гривень, податку на прибуток нараховано обсягом 6,3 мільйона гривень. Безпосередньо галузевий податок – рентна плата за використання лісових ресурсів, яка також значною мірою надходить у місцеві бюджети, становить 19,7 мільйона гривень. Загалом рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів у Державний бюджет надійшло 38,5 мільйона гривень.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Різдво лучан запрошують на нічну театралізовану екскурсію
Наступна новина Бойовики Донбасу знову обстріляли українських військових
Останні новини
Схожі новини