Замов обід у «Карабасі» – отримай пиво безкоштовно

Замов обід у «Карабасі» – отримай пиво безкоштовно

Часто бракує часу, або можливостей готувати смаколики, а якщо ще й гості на порозі, то чудовим помічником стане доставка з улюбленого закладу. Якщо ж ви замовляєте страви у «Карабасі Барабасі», то ще й додатково можете отримати крафтове пиво.

Час – це найцінніше, що є у кожного, а тому варто його використовувати раціонально. Приготування святкової вечері, або перекусу можна залишити для професіоналів. Скажімо, у Луцьку замовити їжу можна у броварні «Карабас Барабас».

У закладі доволі велике меню, а тому кожен зможе обрати щось для себе. Готують у Карабасі смаколики української та європейської кухні. Тут можна замовити пиво власного виробництва та закуски на компанію, скажімо, якщо ви плануєте подивитися футбол з друзями.

При замовленні від 100 гривень доставка по Луцьку – безкоштовна. Окрім того, є чимало й інших переваг. Так, якщо ваш чек становить 350 гривень – броварня дарує літр крафтового пива, а при замовленні від 500 – 2 літри. Отримати безкоштовно пиво власного виробництва можна й при замовленні трьох піц.

Переглянути меню можна на сайті броварні «Карабас Барабас», а замовити страви за телефоном: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волиньраді – новий депутат від «УКРОПу»
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 26 липня. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини