Мандрівка на Волинь: автопрокат дозволить побачити все

Мандрівка на Волинь: автопрокат дозволить побачити все
фото ілюстративне

Міцні фортеці та витончені храми, стародавні монастирі та музеї з незрівнянними колекціями пам'яток, неймовірні озера та мальовничі природні парки, фольклорні фестивалі та історичні реконструкції.

Часом туристи оминають Волинь, втрачаючи нагоду побачити всю цю розкіш та зануритися в атмосферу давньої історії, князівства та вузьких старовинних вуличок.

Отже, якщо ви шукаєте нові міста для мандрівки, завітайте сюди, щоб роздивитися всі пам'ятки та краще вивчити історію нашої країни. А щоб поїздка була комфортною та не виснажливою, скористайтеся послугою автопрокату – так ви зможете побачити все, не витрачаючи час на очікування громадського транспорту.

Чому прокат авто вигідніший?

Площа Волині – трохи більше 20 тисяч кв .км, які сповнені історичними та природними пам'ятками. Щоб побачити хоча б лише найцікавіші з них, користуючись громадським транспортом, доведеться витратити дуже багато часу, у тому числі на очікування потрібних рейсів, багато ходити пішки, а це дуже втомлює. Але зараз є можливість подорожувати швидко та з комфортом, не втрачаючи жодної хвилини.

Прокат авто без обмежень та за доступною ціною – це вже реальність, яку ви можете собі дозволити. Для цього достатньо зателефонувати або залишити замовлення на сайті, обравши саме той автомобіль, за кермом якого вам буде зручно. Або виберіть машину, про яку ви давно мріяли, та до насолоди від мандрівки додасться ще й задоволення від новенького авто.

Вважаєте, що прокат авто зробить вашу подорож занадто дорогою? Пересвідчитись, що це не так, доволі просто – оберіть надійну фірму, як, наприклад, міжнародна компанія «Sixt», завітайте на сайт, огляньте тарифи на оренду та вивчіть договір. Ви напевно переконаєтесь, що умови прозорі, ціни доступні, а рівень безпеки та захисту – максимальний, що дозволить не рахувати кошти та повністю розслабитись у подорожі.

Казкова Волинь: куди слід завітати передусім

Різноманітних цікавих місць та пам'яток на Волині понад 800 – навряд чи можливо оглянути всі за одну мандрівку. Тому ми вибрали для вас п'ятірку, пропустити яку було б великою прикрістю:

  1. Луцьк – обласний центр Волині, старовинними вуличками якого можна гуляти не один день. В історичному центрі міста можна побачити єзуїтський монастир 17 сторіччя, старовинну Покровську церкву, лютеранську кірху в неоготичному стилі, костел Петра й Павла з неймовірною акустикою (завітайте сюди на концерт). А якщо ви любите легенди та таємничі історії, то спустіться то луцьких підземель.
  2. Замок Любарта – фортеця, яку знає кожен українець, навіть якщо жодного разу не був на Волині, бо саме ця історична перлина зображена на купюрі у 200 гривень. Окрім величної архітектури, у замку можна подивитись на колекції старовинної кераміки, зброї, завітати до музею стародавньої книги та дзвонів.
  3. Містечко Олика, яка згадувалась ще в літописах 1149 року та з 16 сторіччя була резиденцією Радзивіллів. Княжий палац, Колегіальний костел 15 сторіччя – роздивляючись ці пам'ятки, можна уявити пишні бали, полювання в навколишніх лісах та розкішне життя, яке вели князі та їх оточення.
  4. Володимир-Волинський – княжа столиця, знайома ще зі згадок у «Повісті временних літ». Кожна епоха залишила свої сліди і пам'ятки у цьому мальовничому місті. Земляні вали замку та Успенський собор, Василівська церква-ротонда, єзуїтський Собор Різдва, Домініканський монастир та безліч інших храмів – це незчисленна насолода архітектурою та оздобленням і незабутня атмосфера.
  5. Шацький національний природний парк – це унікальне місце з величними лісами, кришталево чистими озерами та цілющим повітрям. Незрівнянний та спокійний відпочинок на чистому піщаному березі славетного озера Світязь, можливість порибалити, зібрати лікарські рослини, гриби та ягоди – такий еко-відпочинок стане в нагоді тим, хто втомився від метушні великого міста.

Хочете побачити більше? Автопрокат допоможе зробити кожну мандрівку насиченою та комфортною, тож не відкладайте подорож!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 14 червня: долар росте, а євро падає
Наступна новина Комісія перевірить луцькі школи
Останні новини
Схожі новини