Мер вимагає з'ясувати, звідки на автівках лучан невідомий осад

Мер вимагає з'ясувати, звідки на автівках лучан невідомий осад

 

Жителі мікрорайонів Вересневого та ЛПЗ у Луцьку тривалий час скаржаться на осад невідомого походження на їхніх автомобілях.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету 1 грудня, пише ВолиньPost.

Луцький міський голова Ігор Поліщук дав доручення начальниці відділу екології Оксані Лисак напрацювати план дій щодо екологічних порушень Гнідавського цукрового заводу, а також зробити все можливе, аби з’ясувати джерело осаду, на який скаржаться власники авто.

Нагадаємо, жителі мікрорайонів Вересневого та ЛПЗ у Луцьку скаржаться на білий пил невідомого походження. За їхніми словами, осад, який у результаті залишається на поверхні автомобілів, неможливо ні вивести власноруч, ні відмити на автомийках.

«Чомусь контролюючі органи бездіють щодо цукрового заводу. Зараз, наприклад, там палять мазутою замість газу. Чорний дим як йшов, так і йде. Скарги від мешканців мікрорайону Вересневе щодо цього далі надходять.

Друге питання – осад на автомобілях у мікрорайоні ЛПЗ, на який надходять скарги. Необхідно Держпродспоживслужбу дотиснути, щоб вони встановили, яке походження цього осаду», – сказав Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уперше за кілька тижнів немає померлих. Що змінилося у ковідному шпиталі в Боголюбах
Наступна новина Зеленський у Києві нагородив головну санітарну лікарку Волині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні