До кінця року на Волині може подорожчати хліб. ВІДЕО

До кінця року на Волині може подорожчати хліб. ВІДЕО

До кінця року на Волині можливе здорожчання хліба. 

Мешканці обласного центру кажуть, що це вдарить по їх кишені, – йдеться у сюжеті 12 каналу. 

В Україні прогнозують здорожчання хліба. Це заявляють, зокрема, в Українській асоціації постачальників торговельних мереж. Соціальний хліб може піднятися в ціні вже до кінця цього року. 

Директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко вважає, що цей рік видався урожайним. Борошна для випікання хліба вистачає і за якістю, і за кількістю. 

Тож посадовець каже, що здорожчання хліба може бути лише через вартість електроенергії та газу. 

«Якщо говорити про те, чи може зростати ціна на хліб, то, безумовно, що може. Все таки головними критеріями на сьогодні є енергоносії, а вони уже здорожчали. Якщо газ був 10 800, то став 13 тисяч. Відповідно це і буде підвищувати ціну на хліб, яка частково очевидно буде зростати», – запевнив Горбенко. 

 

 
Подорожчання хліба: Волинь із зерном

Подорожчання хліба: Волинь із зерном В Україні прогнозують здорожчання хліба. Це заявляють, зокрема, в Українській асоціації постачальників торговельних мереж. Соціальний хліб може піднятися в ціні вже до кінця цього року. Лучани, яких ми опитали, кажуть, що здорожчання вдарить по їх кишені. https://12kanal.com/podorozhchanny…olin-iz-zernom/

Posted by 12 Канал on Wednesday, 14 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як і де волинські школярі можуть оформити ID-картку. ВІДЕО
Наступна новина На Ягодині у водія рейсового автобуса вилучили неоподатковані принтери
Останні новини
Схожі новини