Волиняни вже п'ятий рік розшукують сина, зниклого під Іловайськом

Волиняни вже п'ятий рік розшукують сина, зниклого  під Іловайськом
Джерело фото: БУГ

На Волині батьки атовця Юрія Кривенчука з Іваничівщини досі продовжують шукати сина, який перестав виходити з ними на зв’язок після боїв під Іловайськом.

За їх словами, востаннє вони говорили з сином 28 серпня 2014-го року, повідомляє «БУГ».

Оксана та Анатолій Кривенчуки опублікували свої контакти у мережі, але досі про сина нічого нового не дізналися. Натомість траплялося багато випадків шахрайства, коли у них хотіли виманити гроші.

«Люди дзвонили і казали: «Ми знаємо, де ваш син». Було навіть, що пропонували розповісти щось взамін на бензовоз дизпалива. Були випадки, коли ми самі не розуміли чи нас розводять і зверталися до волонтерів, які допомагали пробити ці номери», – розповідає Анатолій Кривенчук.

Кривенчуки ні на мить не втрачали надію, що їхній син живий. Хлопці, які пережили Іловайськ, розповіли їм, що Юрій нібито вирвався з-під обстрілу.

«Тепер навіть ніхто не спитає, що ми і як ми. В нас тільки одна надія – на Бога. Терпимо і ждемо. Людям довіряти нема чого. Знаємо, що Юра живий. У нього 25-го липня день народження, а в переддень, 24-го липня, кілька років поспіль до нас хтось дзвонить з прихованого номера і мовчить. У мене заблокований телефон був, то до чоловіка дзвонили», – каже Оксана Кривенчук.

Батьки просять тих, хто знає про долю їх сина, повідомити їм інформацію.

Юрій Кривенчук народився 25-го червня 1994-го року, проживав в селі Мишів Іваничівського району. Навідник-оператор БМП-2, служив у 51-ій бригаді, 3-ий батальйон, 7-ма рота. Потрапив під обстріл під Іловайськом та пропав безвісти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 21 листопада: НБУ «заморозив» долар в Україні
Наступна новина Квиток у спортивне майбутнє: клуб «Воїн» та правознавчий ліцей Луцька виховують чемпіонів
Останні новини
Схожі новини