На Волині у шести класах зупинили навчання через кір

На Волині у шести класах зупинили навчання через кір
http://mignews.com.ua

Через кір тимчасово зупинили навчання у шістьох класах волинських шкіл.

Про це повідомляє УНН із посиланням на Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України.

«На сьогодні у нас (в області, – ред.) є закритими 6 класів у різних школах. Це в місті Луцьк та селі Голоби Ковельського району», – йдеться в повідомленні.

У лабораторному центрі уточнили, що на сьогодні в області зафіксовано 13 діючих спалахів кору. Найбільше – 11 – у навчально-виховних закладах, один – у побуті, один – на підприємстві. Також в області є уражені заклади.

«Крім спалахів, є уражені заклади. Це заклад, у якому є хоча б один випадок кору. Таких в нас (в області, – ред.) є 30 уражених», – зазначили у лабораторному центрі.

За останній тиждень в області зафіксували 103 випадки кору, а з початку року – 2 тисячі.

У місті Луцьк за минулий тиждень зареєстрували 22 випадки кору: 11 дорослих і 11 дітей, уточнили в окремому структурному підрозділі «Луцький міськміжрайонний відділ ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».

На сьогодні закритих шкіл у місті немає, через випадки захворюваності припинили навчання в певних класах.

«На сьогодні в нас закриті в гімназії №4 міста Луцьк 4-Г і 3-Д класи з 3 до 16 грудня. По одному випадку. Це рішення дирекції закладу», – зазначили у підрозділі.

Нагадаємо, у Ковелі за вихідні зареєстрували новий спалах кору –захворіли 19 людей. Усі діти, які захворіли, не були щеплені через відмову батьків з релігійних переконань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Слідкуємо за кіберспортивними новинами безкоштовно: огляд найкращих ресурсів
Наступна новина У селі на Волині щотижня моляться про зцілення перед іконою преподобного Меркурія
Останні новини
Схожі новини