На Волині визначать найкращих школярів-олімпійців. ВІДЕО

На Волині визначать найкращих школярів-олімпійців. ВІДЕО
Олімпіади з різних дисциплін триватимуть до 9 лютого. Скріншот із відео

На Волині стартував третій етап всеукраїнських учнівських олімпіад з 20-ти навчальних предметів.

10 січня юні ерудити мірялися рівнем знань з фізики, англійської мови та трудового навчання, повідомляє Сфера-ТВ.

Переможці початкових етапів олімпіад з різних районів Волині змагалися за можливість поїхати на 4-й, фінальний, всеукраїнський етап. 

У короткому вступному слові ректор Волинського інституту післядипломної освіти Петро Олешко повідомив, що фінансування олімпіад є: всіх, хто потребує, нагодують та забезпечать місцем ночівлі, і на завершення побажав учням стати справжніми майстрами своєї справи.

Голова журі Григорій Кобель теж підбадьорив учасників олімпіад добрим словом та закликав усіх до співпраці.

Школяр Володимир Кравчук ставить амбітні цілі: здобути перемогу на всеукраїнському рівні. Для цього хлопець, каже, натхненно працював протягом року.

Школярка Богдана – учасниця олімпіади з англійської мови – мріє працювати за кордоном. Минулого року дівчина посіла 3-тє призове місце на Всеукраїнській олімпіаді і знову вирішила спробувати свої сили.

Богдана зазначає, що для досягнення успіху головне – ретельна підготовка, адже коли її немає, ми прирікаємо себе на поразку.

У захопленні від перебігу подій на олімпіадах одинадцятикласник Віталій Пащенко: хлопець вже має перемоги на 4-му етапі олімпіад. Каже, до прикладу, що спілкуватися з волонтерами Корпусу Миру та ділитися думками з членами журі англійською надзвичайно цікаво. На думку Віталія, кожному школяру дуже корисно брати участь у олімпіадах.

Олімпіади з різних дисциплін триватимуть до 9 лютого. Ті, хто посяде перші місця, будуть представляти Волинську область на всеукраїнському рівні. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька заколядували семінаристи. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 11 січня
Останні новини
Схожі новини