У луцькому ЦНАПі на один день змінять правила обслуговування

У луцькому ЦНАПі на один день змінять правила обслуговування

У луцькому ЦНАПі протягом одного дня дітей обслуговуватимуть поза чергою.

Про це повідомили у міській раді.

«Центр надання адміністративних послуг – місце спілкування влади і громади, де пріоритетними в діяльності є орієнтація на громадянина та вирішення його потреб. Саме у ЦНАП відбувається перший контакт дитини з представниками влади. І від того, як будуть організовані послуги, як швидко і легко їх можна отримати, залежитиме ставлення майбутнього покоління не лише до керівництва міста, а й до влади в країні в цілому. А можливо, це стане для випускників вирішальним кроком у виборі професії», – йдеться в повідомленні.

«Ми це розуміємо і створюємо максимально зручні, прозорі та доступні умови для отримання адмінпослуг різного характеру. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який вже традиційно відзначатимемо 1 червня, діти зможуть позачергово отримати необхідні послуги. Для цього у ЦНАП будуть виділені окремі робочі місця», – кажуть в міськраді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сторінками лісокультурної кампанії-2018 на Волині: як це було. ВІДЕО
Наступна новина Волинські депутати просять «центральну владу» посприяти визволенню політичного в'язня в Росії
Останні новини
Схожі новини