Україну накриє ще один циклон зі снігопадами і вітром

Україну накриє ще один циклон зі снігопадами і вітром

Попри погіршення погоди, вже із 25-26 березня до України прийде потепління, розповіла синоптик.

Завтра, 20 березня 2018 року, до України знов завітає новий циклон. Внаслідок чого на нас чекають сильний вітер і снігопади. Попри це вже 25-26 березня почнеться значне потепління. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, пише Еспресо.TV.

"Вже завтра на підході до України черговий циклон із півдня. 20 березня він почне ходу по Україні з південного заходу – Одещина, Миколаївщина, Вінницька, Чернівецька області. Далі він переміщуватиметься у північно-східному напрямку, поступово охоплюючи практично всю територію України. Це означає знову снігопади, посилення вітру, хуртовини, на півдні, де температура буде вищою, сніг перетворюватиметься на мокрий сніг", – зазначила Діденко.

Синоптик додала: "У Києві завтра відчуємо вплив циклону, стрибатиме атмосферний тиск, температура залишатиметься низькою, до столиці підійде сніг із поривчастим вітром".

Щодо температури повітря, то вона залишатиметься низькою, а саме: впродовж дня -2...-8°C, на півночі до -10°C, вночі на півночі, північному сході сягатиме -14°C, місцями - Чернігівська, Сумська, північ Київської області - до -14...-18°C.

Також Діденко наголосила, що поточний тиждень буде морозним, але вже з 25-26 березня до України прийде потепління.

Як повідомляв 5.UA, в Україні внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, налипання мокрого снігу, пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 129 населених пунктів у 7 областях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яким може бути реальний сценарій легалізації «євроблях»
Наступна новина Рівненська АЕС вивела на ремонт другий енергоблок
Останні новини
Схожі новини