Волинь: хроніка пригод суботи, 2 березня. ФОТО. ВІДЕО

Волинь: хроніка пригод суботи, 2 березня. ФОТО. ВІДЕО

  *       *       *

У селі Тростянець Ківерцівського району зіткнулись авто поліції та позашляховик «BMW X5». Внаслідок аварії автівки зазнали механічних пошкоджень. 

Зі слів водія позашляховика, поліцейське авто намагалось наздогнати його через начебто порушення ПДР. Будь-яких порушень він не визнає. 

На місце викликали швидку. Зі слів свідків, нібито постраждав один із поліцейських.

  *       *       *

У Луцьку на вулиці Козакова під колесами авто загинула людина. Аварія виникла біля фірми «Гарна Хата».

Очевидці розповіли, що, водій автівки «Dacia Logan» вийшов на кілька хвилин з автомобіля, ймовірно, не поставивши його на ручне гальмо, через що транспорт покотився з гірки та роз'їхав на смерть чоловіка.

  *       *       *

Мешканець села Уляники Рожищенської району, копаючи города, натрапив на підозрілі предмети. Чоловік не став їх зачіпати і телефонував на 101. Працівники групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Волинській області вилучили з землі 14 протитанкових мін та одну ручну гранату часів Другої світової війни.

Усі вибухонебезпечні предмети знищили у встановленому порядку. 

*       *       *

З’явились подробиці аварії, яка сталась у Луцьку на вулиці Словацького ввечері 1 березня. Як стало відомо, легковик «Vollkswagen Pasat», виконуючи поворот, зіткнувся із велосипедом. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення травматології міської лікарні.

 

За фактом автопригоди слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

*       *       * 

Встановили причину смерті 19-річного волинянина Олександра Примака, який майже три місяці тому пішов на дискотеку у сусіднє село і зник безвісти. Його тіло знайшли у рові в напрямку села Селець. Хлопець – уродженець села Житані Володимир-Волинського району.

Знайшов тіло хлопець, що плавав річкою на надувному човні і наштовхнувся на труп. Він і викликав поліцію. Причину смерті юнака мали визначити експерти. Судово-медична експертиза встановила, що причиною смерті Олександра Примака стало переохолодження.

*       *       * 

Знайшли водія Audi, який у Ковельському районі навмисно наїхав на собаку. Відео, на якому видно, що водій двічі навмисно переїжджає тварину, сколихнуло Волинь. Згодом стало відомом, що хлопець – це Станіслав Юхимчук. Він  був притягнутий до адміністративної відповідальності за водіння у нетверезому стані. Сплативши штраф у розмірі 10000 грн- у грудні минулого року, після річної перерви, знову отримав водійське посвідчення.

Дівчина, яка під час події знаходилась на сидінні пасажира, – учениця 11 класу Любитівської школи. 

Собака вижив, його направили до луцької ветлікарні з численними переломами і забоями. 

Підготовлено за повідомленнями ГУНП Волині, обласного управління ДСНС, а також видань Волинські новини, БУГ, ВолиньUA, Конкурент.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина По вісім колон, вікон, люстр та піц: у Ковелі відкрили особливий заклад. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 3 березня
Останні новини
Схожі новини