Вячеслав Рубльов вітає волинян із Днем Конституції

Дорогі волиняни!

День Конституції – це величне свято для всіх українців, адже ухвалений цього дня в 1996 році найважливіший документ нашої країни – Конституція – остаточно затвердив за Україною статус суверенної держави з великим майбутнім.

Нам щодня доводиться відстоювати нашу незалежність і право на існування. Щодня ми боремося за власне майбутнє і майбутнє нашої держави із зовнішніми та, що найгірше, внутрішніми ворогами. Але ми рухаємося у правильному напрямку.

Ми заслужили бути повноцінними членами європейського суспільства, жити краще в своїй державі, почуватися захищеними та впевнено дивитися у майбутнє. Я вірю, що цей непростий час для нашої держави завершиться, ми станемо єдиними в прагненні до розвитку та у виборі шляху.

Тож хай у цей непростий час великих змін кожному із нас вистачить витримки, мужності, сили духу і патріотизму для того, аби розвивати нашу країну, зберегти мир і суспільну злагоду.

З повагою

депутат Волинської обласної ради, радник голови обласної ради Вячеслав Рубльов


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Олександр Драбинко приїде на Волинь
Наступна новина Продають дворівневу квартиру у Ковелі за зниженою ціною
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні