Вячеслав Рубльов вітає волинян із Днем Незалежності

Дорогі волиняни! Щиро вітаю вас із Днем Незалежності!

Щороку 24 серпня ми з особливим трепетом згадуємо історію боротьби нашого народу за право вільно жити на своїй землі. Заради незалежності нашої держави український народ витерпів століття знущань та утисків, протистояв спробам країн-загарбників знищити нашу мову, культуру та історію. Але попри всі поневіряння ми змогли відстояти свою Україну.

Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини.

Аби Україна процвітала, кожен з нас повинен над цим працювати. Ми маємо гідно виховувати наших дітей, вчити їх любити свою державу та ростити патріотами України. Ми повинні цінувати свою історію, плекати мову та розвивати культуру. Ми повинні підтримувати наших захисників, які бережуть мирне небо над нашими головами і цінувати подвиг тих, хто поліг, відстоюючи нашу незалежність. Ми зможемо відстояти Україну, як це робили наші предки тільки спільно, об’єднавшись заради її майбутнього.

З вірою в кожного із нас

народний депутат України Вячеслав Рубльов


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Староста Боратинської громади перемогла в «килимковому» челенджі
Наступна новина На Волині звільнили начальників райвідділів поліції у «бурштинових» регіонах
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні